Motorine Zam, Motorine Zam Yapildi Koroglu Gazetesi Bolu

Ankarada ortalama 634 liradan satılan motorinin litre fiyatı 662 lira oldu. Motorinin litre fiyatına dün gece yarısından geçerli olmak üzere 5 kuruş zam geldi.


Benzin Ve Motorine Zam Ekonomi Haberleri

Murat Saltan 12 Ocak 2021 Salı - 2232.

Motorine zam. Motorinin litre fiyatına bu geceden geçerli 16 kuruş zam yapıldı. Uluslararası piyasada fiyat artışına bağlı olarak dün gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litresine 16 kuruş motorinin litresine 11 kuruş LPG Otogaza ise 5 kuruş zam yapıldı. Motorine yarından geçerli olmak kaydıyla zam geldi.

Bu gece yarısı motorinde 8 kuruşluk zam gündeme geldi. Alınan son dakika haberine göre motorine 23 kuruş zam geldi. Motorinde 23 KRŞLT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış.

Zam ÖTVden karşılanacağından pompaya yansımayacak. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 23 kuruş zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının EPGİS sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruya göre bu gece yarısından.

Motorin fiyatlarının salı gününden itibaren 13 kuruş artacağı belirtildi. 30 Ekimde de benzine 12 kuruş motorine de 18 kuruş zam yapılmıştı. Motorine yine zam geldi.

Benzine 26 motorine 23 ve 12 kuruş olmak. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası EPGİS sosyal. Akaryakıt bayilerine gönderilen yazıda 31 Ocak itibariyle zam yapılacağı bildirildi.

Böylece 12 gün içinde motorine gelen toplam. Mayıs ayında yapılan ÖTV düzenlemesinden sonra litre fiyatı 67 kuruş artan motorine düzenlemenin ardından üçüncü zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası EPGİS sosyal medya hesabı üzerinden motorinin litre satış fiyatına bu geceyarısından itibaren 16 kuruş zam yapılacağını duyurdu.

Başkentte zehir tacirlerine 6 farklı operasyon AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Bildikin annesi hayatını kaybetti Mansur Yavaştan Ankapark açıklaması Esenyurtta eski sevgilisinin intikamı. Brent petrol ve dolar kurunun yükselişi nedeniyle yapılan 13 kuruş artış sonrası İs. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 23 kuruş zam yapıldı.

Kastamonu Güncel - Murat ŞENGÜL. Motorine 5 kuruş zam. Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 08102021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere.

Dolar kuru ve petrol varili fiyatlarındaki hareketlilik motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. 31 Ocaktan geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 10 kuruş zam yapılacak. Peki Motorine ne kadar zam yapıldı Motorin fiyatı ne oldu Motorin hangi şehirde kaç TLden satılacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası EPGİS sosyal medya hesabı üzerinden motorinin litre satış fiyatına bu geceyarısından itibaren 17 kuruş zam yapılacağını. Son dakika haberi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının EPGİS sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruya göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre satış.

8 gün önce Elektriğe 15 zam geldi 7 gün önce LPGye 71 kuruş zam geldi 4 Gün önce doğalgaza 15 zam geldi Bugün ise Motorine 23 kuruş Benzine 26 kuruş zam gelirken 10 gün önce birileri çıkıp Ekonomimiz 21 büyüdü diye açıklama yaptı. Bu geceden geçerli olmak üzere motorine 22 kuruş zam gelecek fiyat artışı pompaya yansımayacak. Yükselen petrol ve dolar kuru nedeniyle 15 Mayıs gece yarısından itibaren benzine 18 motorine 15 ve LPGye 12 kuruş zam.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından yapılan açıklamaya göre motorinin litre fiyatında 23 kuruşluk artış. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 5 kuruş zam yapıldı. Motorin fiyatlarına 08082020 tarihinden itibaren geçerli ol.

Son dakika haberi. Motorinin litresine yapılacak 17 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansımayacak. Motorinin litre satış fiyatına bu gece yarısından itibaren 11 kuruş zam geldi.

Yeni zamla birlikte benzinin litre fiyatı Ankarada ortalama 566 TLye İstanbulda 561. Motorine zamdaki Yenilikler. Motorinin litresi İstanbulda 631 liradan 659.

Benzine gelen toplam 25 kuruşluk zammın ardından motorine de gece yarısından itibaren 10-12 kuruş zam geliyor. Motorine zam Eşiyle tartışan genç intihar etmek için Kozan Kalesine çıktı Ankarada yenileme çalışmaları sürüyor Ankarada tarihi eser operasyonu. Motorinde zam sürprizi Dolar kuru ve uluslarası piyasalarda motorin fiyatı arttı.


Benzin Ve Motorine Zam Geldi


Mus12bvmhtmdbm


Motorine Zam Yapildi Koroglu Gazetesi Bolu


Haberim Benzin Ve Motorine Zam Http Habersayfasi Net Benzin Ve Motorine Zam Suruculer Dikkat Yeni Fiyattan Satis Bugun Basladi Facebook


Son Dakika Arac Sahiplerine Uzucu Haber Motorine Zam Geldi Iste Sehirlere Gore Guncel Fiyatlar Son Dakika Ekonomi


Son Dakika Haberi Motorine 23 Kurus Zam Son Dakika Ekonomi Haberleri Ntv Haber


2ee Ddfn3y0ilm


F6ll7ggcj9xakm


33cwrqf3zcsdim


9dgrmmn3twswm


Benzin Ve Motorine Zam Geldi


Motorine Zam Geldi Haber Es 11eovgn Stargundem Flickr


Ncwvbg8yqgle0m


Jtmjpq Rg3wsqm


Aeu 2njt0qz9fm


04fgc8 6rnaf2m


Benzin Ve Motorine Zam Mi Geliyor


Xvfc0w Wpeiqmm


Saope7ifyoljnm

LihatTutupKomentar